Ми у Facebook
08.09.2014, 11:07

Ситуація у зоні АТО: Під Маріуполем терористи маскуються під українських бійців

Ситуація в зоні АТО після оголошення перемир’я в цілому стала більш спокійною. Вчора терористи обстріляли позиції наших військ і цивільних об'єктів на підступах до Маріуполя. У самому Маріуполі підтримується спокійна обстановка, ситуація повністю контрольована.
Російська сторона продовжує концентрацію своїх збройних сил на півночі тимчасово окупованого Криму і здійснює ротацію особового складу та техніки. Фіксується активність російських військ на Таганрозькій-Маріупольському напрямку. Російські здійснюють інженерне облаштування транспортних коридорів з території РФ в Україну.

Протягом останньої доби порушень повітряного простору України не зафіксовано, так само як і обстрілів із території РФ.

Серед терористів зростає напруженість. Зокрема, факти суперечок між командирами російських підрозділів і бойовиками, останні відмовляються виконувати накази військових, що створює загрозу провокацій.

В населених пунктах Новоазовського району терористи намагаються скомпрометувати в очах місцевих жителів бійців добровольчого батальйону «Донбас». Для цього вони застосовують тактику боротьби з УПА і видають себе за членів батальйону «Донбас», вчиняють пограбування, розбої та мародерство.

Шестеро цивільних медиків Рівненщини поїхали на схід



За матеріалами прес-служби антикризового медіа-центру.





На правах реклами