Ми у Facebook
09.09.2014, 14:42

Дзідзьо зробить подарунок рівненським школярам

У Рівному 13 вересня на стадіоні "Мототрек" відбудеться Друга МЕГАПОДІЯ. Цьогоріч на концерті виступлять гурти "DZIDZIO", "Антитіла" та хіп-хопер VovaZiLvov. Друга МЕГАПОДІЯ буде справжнім мегашоу зірок української естради з яскравим світлом, живим звуком і, головне, з ноткою патріотизму.
Для гурту "DZIDZIO" концерт у Рівному стане завершенням Всеукраїнського туру єдності. Під час туру артисти виступили як на Заході України, так і на Сході.

Завершення Всеукраїнського туру єдності співпало із п'ятиріччям колективу. Днями привітати артистів у Хмельницьку прийшло більш ніж вісім тисяч прихильників. У свій День народження гурт "DZIDZIO" вирішив потішити подарунками своїх шанувальників. Так, всі, хто відвідає Другу МЕГАПОДІЮ у Рівному, матимуть можливість отримати від Дзідзьо кепки, футболки, диски...

Мегапопулярний Дзідзьо завжди на своїх концертах закликає гарно вчитися. Тому діти до 12 років, що відвідають захід з батьками, гарантовано отримають на вході у подарунок розклад уроків.

Квитки на концерт можна придбати у мережі магазинів "MUZZON" та мережі кав'ярень "БАЗІКАЛО". Частину грошей з продажу квитків музиканти разом з святковим агентством "Мегаподія", яке очолює Роман Яворський, передадуть українським воякам. Також на заході буде проводитися збір коштів для нашої армії.

Попередній продаж квитків (до 13 вересня): "Фан-зона" - 89 грн; "Сектор" - 79 грн.;
У день концерту (13 вересня): "Фан-зона" - 109 грн; "Сектор" - 99 грн.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ