Ми у Facebook
09.09.2014, 16:03

На Рівненщині вилучили близько 50 кілограмів бурштину [+Фото]

У ході виконання ряду слідчих заходів в рамках відкритого кримінального провадження, міліціонери встановлювали осіб, які причетні до незаконного видобутку бурштину-сирцю, місць його зберігання та збуту.
Так в будинку 33-річного Олександра, який на Рівненщині видобував, скуповував та продавав дорогоцінне каміння, правоохоронці знайшли близько півцентнера «сонячного каменю», повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Олександр проживає в одному із сіл Рівненського району, одружений, має дитину, однак офіційно ніде не працює.

ВІДЕО з місця загибелі чотирьох монахинь на Рівненщині

Працівники сектору оперативних розробок управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області, під час проведення обшуку за місцем проживання Олександра виявили та вилучили декілька наповнених бурштином мішків. Вилучене відразу направили на гемологічну експертизу задля встановлення точної ваги та вартості вилученого дорогоцінного каменю.

У діях Олександра вбачається кримінальна відповідальність згідно статті 240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр). На разі правоохоронці встановлюють всі обставини та осіб, які можуть бути причетними до скоєння даного злочину.

На Рівненщині громадяни й надалі довіряють шахраям
















На правах реклами