Ми у Facebook
10.09.2014, 11:10

Рівненщина: за продаж наркотиків чоловіка посадили на три роки

Під варту, за збут наркотичних засобів на території м. Радивилів, прямо в залі суду, було взято 26-річного Віктора з Львівщини.

Навесні цього року, щоб продати наркотичне зілля, Віктор з м. Бродів приїхав до автовокзалу в м. Радивилів. Маючи при собі в кишенях джинсів близько семи грамів канабісу він очікував на покупця.

Однак розповсюдити дурман-зілля на території міста й району йому завадили правоохоронці. Останні володіючи інформацією, щодо здійснення незаконної оборудки, затримали зловмисника відразу після реалізації «товару».

На Рівненщині чоловік підрізав свого пасинка

- Прямі докази вини Віктора, а це вилучена рослинна наркотична речовина і 600 гривень отриманої винагороди, вказували на невідворотність покарання, - прокоментував начальник Радивилівського РВ підполковник міліції Віталій Кеда. - За частиною 2 статті 307 Кримінального Кодексу України правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження.

800 тисяч людей щороку власноруч позбавляють себе життя

А в липні, беручи до уваги усі пом’якшуючі обставини справи із застосуванням статті 69 (Призначення більш м’якого покарання ніж передбачене законом) Кримінального Кодексу України, Радивилівський районний суд позбавив чоловіка волі терміном на три роки, із конфіскацією усього особисто належного йому майна.





На правах реклами