Ми у Facebook
16.09.2014, 12:21

У Рівному виступить балет Раду Поклітару

У вересні вперше у містах Західної України відбудуться гастролі театру «Київ. Модерн-балет» під керівництвом одного із знакових хореографів сучасності Раду Поклітару. Завітають артисти і у Рівне.
Ім'я Раду Поклітару асоціюється із зухвалістю і експериментом. Це один із головних особистостей сучасного танцю і прогресивної балетної режисури.

Рідкісний хореограф, який мислить пластичними образами, має свою, незапозичену інтонацію, кожна його робота - сміливий експеримент і сміливий пошук з несподіваним прочитанням всесвітньо відомих сюжетів, які завжди підлеглі музиці і які глибоко розкривають складний внутрішній світ людини.

Рівне в очікуванні потужного рок-концерту Defeat Gig III: Unity [+Відео]

«Київ модерн - балет» був створений в 2006 році Раду Поклітару і відразу здобув репутацію самого радикального і крутого театру сучасного танцю на всьому пострадянському просторі...



«Кармен.TV» - перша постановка цього колективу, яка буквально вибухнула в театральному світі! Жанр її визначено, як «спектакль у двох серіях». Вистава Раду цілком докладно переказує сюжет, зберігаючи іспанський колорит в костюмах, танцюристи натхненно відтворюють палке дихання Іспанії і музики Бізе, але персонажі у нього - сучасні підлітки, з внутрішньої неврівноваженістю, брутальними амбіціями і кострубатим проявом почуттів.

У Рівному пройде ексклюзивний показ українського фільму «Поводир»

Вистава «Кармен.TV» отримала свого часу одну з найпрестижніших премій України в галузі театральног мистецтва - «Київська Пектораль», відразу в двох номінаціях - за КРАЩИЙ СПЕКТАКЛЬ РОКУ і за КРАЩУ РОБОТУ БАЛЕТМЕЙСТЕРА.

Ми довго думали, чи варто зараз, у цей складний час, влаштовувати гастролі. І прийшли висновку, що варто. Ситуація в країні складна, але ж люди і в цей час прагнуть культурних радощів. А функцію доносити до глядачів частинку життя, вільного від тривог, побоювань та політичних чвар, і повинно взяти на себе мистецтво...

Рівненські актори зіграють благодійну виставу на підтримку армії

Шанувальників театрального мистецтва і прихильників балету чекають 24 вересня в Рівненському обласному музично-драматичному театрі.










На правах реклами