Ми у Facebook
13.11.2014, 19:08

Нетверезий рівнянин влаштував погром у супермаркеті, бо не вистачило грошей на іграшку

27-річний молодик, який прийшов у торговий заклад з двома дітьми, влаштував п`яний дебош на касі, кинув іграшку в адміністратора і жбурнув комп`ютер на підлогу.
Через те, що не вистачило коштів на дитячу іграшку, нетверезий татусь влаштував погром в одному із супермаркетів Рівного. Інцидент стався у Рівному близько третьої години дня.

"У супермаркет чоловік прийшов із двома дітьми. Один із них захотів придбати іграшку, проте в чоловіка не вистачало коштів, щоб за неї заплатити. Тоді він намагався домовитися з адміністратором, щоб іграшку взяти зараз, а гроші за неї принести пізніше. Працівник закладу ввічливо пояснив йому, що так вчинити неможливо. Відмова чоловіка дуже обурила. Він почав ображати присутніх нецензурною лексикою, намагався спровокувати бійку", - розповідає Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області.

"Він кинув в мене іграшкою. А потім схопив комп`ютер, який знаходився на касі, і скинув його на підлогу", - говорить адміністратор торгового закладу.

На Рівненщині затримали молодика, який грабував храми

Працівники закладу відразу натиснули "тривожну кнопку". На місце події відразу прибув наряд групи затримання Державної служби охорони. Чоловіка було затримано та доставлено до Рівненського міського відділу міліції.

За словами держохоронців, чоловік перебував у стані алкогольного сп`яніння і навіть в присутності правоохоронців продовжував поводитись неадекватно.

Затриманим виявився 27-річний мешканець міста Рівного. Він підозрюється у скоєннні злочину, передбаченого ч.1 статті 194 Кримінального Кодексу України: Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, повідомляє офіційний сайт Державної служби охорони.






На правах реклами