Ми у Facebook
15.09.2014, 14:47

Як правильно встановити лічильник води в квартирі?

Насамперед необхідно визначити кількість приладів обліку, які потрібно встановити.
Оскільки, при умові централізованого гарячого водопостачання встановлюються 2 прилади обліку - окремо на холодну та гарячу воду, інколи у трикімнатних квартирах воду подають з різних стояків для кухні та ванни, тому необхідно встановлювати 2 пари лічильників.

Увага! Встановлення лічильників можуть здійснювати лише підприємства, установи, організації, які мають відповідну ліцензію.

У разі встановлення лічильника(ів) самостійно чи за допомогою спеціалізованої організації, що не має відповідної ліцензії, прийняття його на облік і пломбування здійснюється лише після перевірки правильності його встановлення. Тому, з метою уникнення непередбачуваних ситуацій радимо звертатись безпосередньо до постачальника послуг.

Поради рівнянам: як встановити лічильник тепла у будинку [РОЗ’ЯСНЕННЯ]

Якщо ж вони, з будь яких причин, такі послуги не надають, то там Вам завжди порадять фірму, з якою у них налагоджені ділові стосунки.



Підсумком цих робіт буде „Акт про введення в експлуатацію приладу обліку води"(у двох примірниках).

Для того, аби нарахування за спожиті послуги здійснювалося за показами лічильника, його треба обов'язково зареєструвати (взяти на облік) у абонентському відділі надавача послуги.

Україна Комунальна





На правах реклами