Ми у Facebook
15.09.2014, 15:28

Головний податківець Рівненщини отримав офіційне призначення

Наказом Державної фіскальної служби України від 12 вересня 2014 року №461-о на посаду начальника Головного управління ДФС у Рівненській області призначено в порядку переведення Дмитра Борисовича Зайцева.
До цього Дмитра Зайцева неофіційно називали головним податківцем Рівненщини, а офіційно він обіймав посаду в.о. начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів у Рівненській області. Водночас саме Міністерство перебуває в стадії ліквідації, на його базі створено Державну фіскальну службу України, яка й перебрала на себе функції колишньої податкової.

- Наразі маємо створити Державну фіскальну службу на Рівненщині – це дає чимало шансів наших працівників виявити себе, можливість для талановитих і працьовитих взяти нові висоти, – передає слова Дмитра Зайцева прес-служба відомства.

ВІДЕО: Головний податківець Рівненщини облився задля підтримки рівненських військових в АТО

Довідка

Зайцев Дмитро Борисович народився 31 березня 1975 року у м. Саратов (нині – Російська Федерація). Освіта повна вища: у 1997 році закінчив Українську Державну академію водного господарства за спеціальністю «Облік і аудит», кваліфікація – економіст. У 2011 році закінчив Національний університет «Острозька академія», за спеціальністю «Право», кваліфікація – бакалавр права. Із 1997 по 2012 рік проходив службу в органах податкової міліції. У 2013 -2014 роках працював директором ТОВ «Компанія ЕКО-КОМ», заступником директора ТОВ «ПСВ Західбудмонтаж». 23.04.2014 року призначений на посаду в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області. Із 12 вересня 2014 року – начальник Головного управління ДФС у Рівненській області.
Головне управління ДФС у Рівненській області





На правах реклами