Ми у Facebook
15.09.2014, 16:59

Світовий Банк вкладе 25 мільйонів у розвиток медичної галузі Рівненщини

Про це на прес-конференції повідомив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок та зазначив, що фінансування відбуватиметься у чотири етапи.
«Поки що Світовий Банк виділяє для Рівненщини 25 мільйонів доларів. Ці кошти направляються на профілактику та боротьбу з серцево-судинними захворюваннями на первинній ланці. Але, якщо ця програма буде успішно реалізована – цю суму готові збільшити», - повідомив Сергій Рибачок.

Так, реформування медицини краю здійснюватимуть у 4 етапи. У першому етапі фінансування отримають Володимирецький та Зарічненський райони.

На другому етапі покращуватимуть якість надання медпослуг для мешканців Сарненського, Рокитнівського, Дубровицького, Костопільського, Корецького та Березнівського районів.

Світлана Демедюк - хвора на рак, потребує вашої допомоги

Медицину Гощанського, Острозького, Здолбунівського та Рівненського районів, а також Острога та обласного центру модернізуватимуть на третьому етапі.

Далі проект Світового Банку впроваджуватимуть у Радивилівському, Демидівському, Млинівському, Дубенському районах, а також у місті Дубні.

Після реанімації й десятків операцій нацгвардієць одружився і вперше побачив сина

Загалом за кошти Світового Банку реалізовуватимуть 99 заходів. Так, у районах області реконструюватимуть 26 ФАПів в амбулаторії, а також ремонтуватимуть 73 вже діючих амбулаторій.

Нагадаємо, Рівненщина потрапила до десятки областей, які фінансуватиме Представництво Світового Банку. За умовами програми, область отримає 25 мільйонів доларів на розвиток медицини на 5 років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ