Ми у Facebook
15.09.2014, 17:10

Українські війська відбили наступ бойовиків на Ясинувату

Сили антитерористичної операції (АТО) відбили спробу прориву бойовиків під Ясинуватою Донецької області та відкинули супротивника на декілька кілометрів від міста.

Про це заявив речник Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Лисенко на традиційному щоденному брифінгу, повідомляється на сайті інформаційно-аналітичного центру РНБО.

За його словами, бойовики атакували Ясинувату під прикриттям артилерії та вогню з установок реактивних систем залпового вогню «Град».

На Західній Україні розпочинаються міжнародні військові навчання

Нагадаємо, 3 серпня підрозділи сил АТО зайняли місто Ясинувату Донецької області, який є важливим пунктом залізничного сполучення.

За даними РНБО, село Старомихайлівка на західній околиці Донецька перебуває під контролем терористів. Крім того, у РНБО повідомили про контроль бойовиків над селом Патріотичне Новоазовського району Донецької області.

Під Іловайськом загинуло 107 українських військових


У РНБО не зафіксували бойових зіткнень на кордоні з Росією, а також випадків порушення повітряного простору України.

Нагадаємо, 2 серпня в РНБО заявляли, що сили АТО взяли під контроль селище Старомихайлівку в Донецькій області.

4 вересня мешканці смт Старомихайлівки на околицях Донецька звернулися до ЗМІ зі скаргою, що вже більше місяця живуть без світла, хоча в сусідніх населених пунктах електроенергію вже підвели.





На правах реклами