Ми у Facebook
16.09.2014, 08:00

Рівненщина: одинокий літній здолбунівчанин потребує допомоги на операцію

В цей тяжкий для країни час потрібно пам’ятати, що наразі важко не лише нашим героям на Сході, але й похилим людям, особливо тим, які не мають ні родичів, ні сім’ї, ні власної оселі…
До редакції «ОГО» звернуся одинокий пенсіонер, житель Здолбунова, 53-річний Яблонський Павло Контянтинович. Чоловік вже не бачить на одне око, та має каміння у жовчному міхурі. Аби продовжити своє життя, йому потрібно близько 15 000 гривень на операцію. Пенсіонеру немає до кого звернутися, у нього немає ні сім’ї, ні родичів, а майже усю пенсію він витрачає, аби винаймати житло…

Звернення Павла Яблонського до небайдужих людей:

Я, Яблонський Павло Констянтинович, уродженець м. Здолбунів, Рівненської області, проживаю наразі у м. Здолбунів, по вул. Лермонтова, 3, кв. 2. Постійно працюючи на різних разових фізичних роботах, надірвав своє здоров’я. Родини у мене немає, одинокий. Заробітку для мінімального проживання мені вистачало. Але від тяжкої фізичної роботи, різних фізичних та моральних напруг, у 90-х роках почав часто, а потім і постійно хворіти. Гроші почав витрачати на ліки та лікування. Постійно перебував на стаціонарному лікуванні різних лікарських закладах.

Стан здоров’я став критичним… Потрапив в тяжкому стані на тривале лікування до стаціонарів та амбулаторних відділень. Лікарі встановили мені 3-ю групу інвалідності по зору. Причини – зовнішні негативи на зір і постійні внутрішні хвороби.

Значно втратив зір, погано бачив, погано бачу й наразі. Паралельно з’являлися камені 0,5-0,7 мм в жовчному міхурі, що супроводжувалися та супроводжуються значними внутрішніми болями. Різко падав гемоглобін. Для активного лікування та зняття болісного синдрому потрібно постійно приймати дорогі ліки., проводити лікувальні процедури. На це у мене грошей не було, тому приходилося позичати гроші.

У мене немає ні нерухомості, ні будинку, ні квартири, тому змушений до тепер знімати квартиру по договору житлового найму. Родини немає, ніякої допомоги немає, ледь назбирую гроші на оренду квартири.

На пенсії я з липня 2006 року. В останній час мої хвороби значно ускладнились. Виникла крайня необхідність у проведенні хірургічної оперативної операції, яку я маю зробити у Рівненській обласній лікарні. Лікарі повідомили, що операцію потрібно робити негайно. Мені потрібно близько 15 тисяч гривень, яких я не маю. Якщо операція не буде здійснена в скорому часі, лікарі не гарантують мені довгого життя…


Яблонський Павло Констянтинович проживає у м. Здолбунів, Рівненської області, по вул. Лермонтова, 3, кв. 2. Його особистий пенсійний рахунок в Держощадбанку України в установі банку № 10017/096 в м. Здолбунів - № 65584.

Банківська картка:

АТ "Ощадбанк"
МФО 333368
ЗКПО 09333401 ТВБВ
р/р 2909690609
Здолбунів, Шевченка
202/03652-253-07/№65584

Нажаль, телефону Яблонський Павло Констянтинович не має. Небайдужих людей просимо звертатися до редакції "ОГО" за тел. (0362) 40-06-07 або за адресою м. Рівне, вул.Шкільна, 2.





На правах реклами