Ми у Facebook
16.09.2014, 13:39

Подружжя обікрало 73-річну бабусю

73-річна мешканка с. Будераж Здолбунівського району повідомила, що з її будинку зник мобільний телефон марки «Самсунг» та продукти харчування.
Співробітники сектору карного розшуку Здолбунівського РВ УМВС з метою встановлення осіб, причетних до даного кримінального правопорушення, відразу розпочали оперативно-пошукові заходи.

Оперативники швидко встановили, що майном старенької заволоділи 46-річний Микола зі своєю 42-річною дружиною, односельчани потерпілої. Коли остання перебувала на земельній ділянці, вони відшукали місце схову ключа та, скориставшись ним, проникли до будинку.

Дубенчанин вкрав дитячу коляску та велосипед

- По даному факту працівниками Здолбунівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), – зазначає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Здолбунівського РВ УМВС капітан міліції Ігор Коцюбинський. – Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.
До цього інциденту сімейна пара вже мала проблеми з законом – Микола притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення легких тілесних ушкоджень, а його дружина – за скоєння крадіжки.





На правах реклами