Ми у Facebook
17.09.2014, 07:40

Гороскоп на 17 вересня: боротьба за місце під сонцем

Несприятливий день для ризикованих авантюр. Не всім дістанеться ласий шматок. Сьогодні треба чітко відділяти свої бажання від реальності, а особисті інтереси краще підпорядкувати потребам найближчих людей.
Астрологічний прогноз: 17 вересня 2014, середа.

23 місячна доба. Місяць у знаку Рака (четверта чверть, спадає).

Середа – надзвичайно активний, дуже напружений робочий день, але цілком продуктивний для тих, хто не зупиняється на шляху успіху і конкретних результатів. Це день ризикованих авантюр і великих апетитів. Не випадково астрологи вважають символом 23 доби Місяця жадібного й ненажерливого Крокодила…

Отож, сьогодні жадібність і агресія у будь-яких проявах – найбільше зло.

Будьте обережні! Особливо з грошима, у поїздках. Дотримуйтесь правил поведінки і техніки безпеки. Ймовірні конфлікти нібито на порожньому місці. А для когось це непогане місце під сонцем…

Гороскоп на тиждень 15 – 21 вересня

Можливо, комусь буде нелегко чекати довгоочікуваних змін, а ще важче - пережити поразку, почати все знову. Відчувається перехід в останню чверть Місяця, коли фізичні сили тануть.

Але якщо сконцентруватися, зосередитися - моральний дух, розум та інтуїція допоможуть! Навіть сьогодні є хороша можливість зробити правильні кроки на шляху до поставленої мети. Важливо не переоцінювати своїх можливостей і спокійно сприймати об’єктивні труднощі. Хтось, можливо, пізнає свою долю. А хтось не ломитиметься у порожні двері й даремно не битиметься головою об стіну )))

Тепло рідного дому, сміх дитини, увага і щира турбота коханої людини порадують і розчулять. Намагайтеся не приховувати своїх бажань, обходитьтеся без «прозорих» натяків і недомовок, які можуть образити і внести у стосунки холодну нотку нерозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами