Ми у Facebook
18.09.2014, 07:55

Гороскоп на 18 вересня: сила та мудрість

Добре навчати і навчатись, звільнятись від старого і створювати нове. Будьте миролюбні й терплячі, не створюйте власними руками зайві проблеми.
Астрологічний прогноз: 18 вересня 2014, четвер.

24 місячна доба. Місяць у знаку Рака (четверта чверть, спадає).

Сьогодні небажано займатися вирішенням надскладних завдань і проблем. Однак якщо вас до цього примушують, варто звернутися до близьких людей за підтримкою. Ідеальний варіант, якщо є впливові родичі або покровителі, можна спертися на сильне чоловіче плече.

Для великих фізичних і нервових навантажень – не найкращий момент. Життєвий потенціал низький, існує ймовірність нездужань і перепадів настрою. Наші рухи та думки сьогодні досить неповороткі… Гальмуємо часом і зупиняємось…

Бережіть себе від стресових ситуацій, а також від спілкування з людьми, що напружують і дратують. Інтуїція підкаже, з ким можна і потрібно мати справи.

Гороскоп на тиждень 15 – 21 вересня

Вдалий день для представників творчих професій та всіх людей, у кого є можливість самим планувати свій час і вирішувати, що робити, а що відкласти на потім. Добре підуть навчання, громадська діяльність, особливо різні лекції, прес-конференції.

Байдужість та егоїзм можуть тільки погіршити партнерські стосунки. В особистому та сімейному житті сьогодні дуже важливі взаємні любов і турбота, добре слово, мудра порада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами