Ми у Facebook
21.09.2014, 09:12

Керівництво "Укрпошти" стверджує, що призначення нового директора у Рівному відбулося за всіма правилами

Наказом № 908 від 17 вересня 2014 року тимчасовим в.о. директора Рівненської обласної дирекції призначено Павловського В.О. на період тимчасової відсутності основного працівника (директор Рівненської дирекції Колганов В.А. перебуває на лікарняному з 27 серпня).
Дане призначення відповідає усім нормам трудового законодавства, оскільки відповідно до п.10 Контракту, укладеного з Керівником Рівненської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Генеральний директор має право призначити в.о. директора після 6-го дня відсутності директора у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю.

Колектив "Укрпошти" у Рівному не пускає на роботу нового керівника

Дії першого заступника директора Рівненської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Шевчука І.О., який оголосив себе новим очільником Рівненської дирекції Укрпошти шляхом вуличного голосування частини колективу, є неприпустимими та суперечать чинному законодавству. І.Шевчук також порушив норми трудового законодавства, грубо перешкоджаючи начальнику відділу кадрів Генеральної Дирекції, яка прибула з відрядженням до Рівного, виконувати свої посадові обов’язки, заборонивши їй заходити до приміщення Рівненьскої Дирекції та ознайомити колектив з Наказом, а також заборонивши працівникам канцелярії реєструвати Наказ.

На роботу у рівненську податкову прийматимуть на конкурсній основі

На вуличному зібранні поштового колективу І.Шевчук відкрито заявив, що балотується у народні депутати від однієї з політичних сил, що належить до попередньої влади. Вважаємо, що такі дії носять відверту політичну агітацію, трактуються як використання адміністративного ресурсу, а також є неприпустимими для посадової особи одного з найбільших державних підприємств країни.

В.о. Директора Рівненської дирекції Укрпошти Павловський В.О., який до цього займав посаду Начальника центру поштового зв’язку №2 у місті Дубно , приступає до виконання своїх обов’язків 18 вересня.
Генеральна Дирекція Укрпошти терміново ініціює службове розслідування щодо даного інциденту.





На правах реклами