Ми у Facebook
20.09.2014, 12:47

Рівненські актори зіграють благодійну виставу на підтримку армії

У неділю, 28 вересня, о 19.00 Рівненський облмуздрамтеатр влаштовує ще один благодійний показ на користь армії. Цього разу вибір впав на абсурдну трагедію за твором А. Камю «Калігула».
В усі часи були тирани і диктатори, які за будь-яку ціну, нехай навіть ціною тисяч чи мільйонів життів, прагнули прославитись і увійти в історію. Про це й вистава.

Вартість благодійного квитка 50 грн. Квитки можна придбати у касі театру та за телефоном 0673281515, 099 193-62-60

Хоча «Калігула» й не нова постановка у репертуарі театру, проте надзвичайно популярна серед глядачів. Окрім того вистава є переможцем багатьох вітчизняних і міжнародних фестивалів.

Усвідомлюємо, що кожен жертвує на армію у різний спосіб і можливостей сотні. Проте, придбання квитка на виставу це не лише добра справа, але й приємне дозвілля у товаристві небайдужих людей.




У Рівному відкривається персональна виставка 17-річної рівнянки


Нагадаємо, що рівненські театрали вже проводили благодійну виставу на користь армії. У липні на показі поетичної містерії «Та не однаково мені…» було зібрано 28 500 грн. Усі гроші були витрачені на необхідне для батальйону «Горинь» і передані воїнам у день їхнього від’їзду у зону АТО.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ