Ми у Facebook
20.09.2014, 12:08

У центрі Рівного звірятка їздитимуть на велосипедах

У неділю, 21 вересня, 0 16.00 на Майдані Незалежності у Рівному відбудеться акція «Бережи енергію – зупини зміни клімату!». У рамках акції усі бажаючі зможуть взяти участь у велосипедному пробігу разом із активістами, переодягнутими у костюми білих ведмедів, левів та тигрів.
Таким чином організатори велопробігу хочуть наголосити, що ці тварини у разі глобальних і прогресуючих змін клімату можуть оселитися і на території Рівненщини, пише golosno.com.ua

Природоохоронці з «Екоклубу» також роздаватимуть зацікавленим на Майдані Незалежності брошури по утепленню та поради, як заощаджувати електроенергію щодня. Адже надмірне, марнотратне споживання енергоресурсів та викопного палива є однією з причин кліматичних змін, що уже відчутні на всіх континентах.

На Рівненщині проведуть Форум Миру


Цією акцію активісти хочуть висловити свою підтримку учасникам Саміту лідерів держав, що відбудеться в рамках Генеральної сесії ООН 22 вересня у Нью-Йорку.

Анонс концертів у Рівненській обласній філармонії на вересень

Додатково:

Саміт лідерів держав присвячений проблемі зміни клімату та ходу підготовки нової міжнародної угоди щодо скорочення викидів парникових газів на період після 2012 року. Захід відбудеться з ініціативи Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна та має на меті дати поштовх політичним світовим лідерам прийняти ефективну та науково обґрунтовану кліматичну угоду у Копенгагені в грудні цього року.





На правах реклами