Ми у Facebook
21.09.2014, 09:20

У Рівному колекціонер зброї пустив собі кулю у скроню і вижив

Поки за життя 63-річного чоловіка боролись лікарі, правоохоронці, які виїхали на місце події, знайшли у його домі цілий арсенал зброї. Міліція вилучила три пістолети, 35 патронів, 5 ножів, арбалет і сокиру.
Подробиці інциденту розповіли журналісти програми "Свідок" телеканалу НТН:

"Окровавленного шестидесятитрехлетнего Дмитрия в Ровенскую городскую больницу доставили в тяжелом состоянии. При детальном осмотре в виске пострадавшего обнаружили пулю.

Николай Тимощук, заведующий нейрохирургического отделения Ровенской городской больницы:

- При обстеженні рани виявлено стороннє тіло - гумова куля, яка травмувала не тільки м'які тканини голови, а й травмувала кістки склепіння черепа. В подальшому пацієнт був поданий в операційну і проведено оперативне втручання, яке супроводжувалось видаленням фрагментів травмованої кістки, видаленням додаткових чи штучних матеріалів, це і волосся, і сторонні тіла.

Врачи говорят: особенности раны свидетельствуют, что мужчина стрелял в себя сам. К тому же целенаправленно, пытаясь покончить с собой. Впрочем, пациент, который чудом выжил, попытку суицида отрицает. Рассказывает, что повреждение - по стечению обстоятельств.

Дмитрий Бартош, пострадавший:

- Чисто випадково вистрелив. Я сидів біля ноутбука. Там щось про ці пістолети почали розказувати. Я дістав свій, почав дивитись, бо я не знав, марка яка там…от. І так воно сталось.

В милиции по факту ранения мужчины уголовного производства пока не начали. Говорят, для этого им нужно заявление пострадавшего. Но у правоохранителей теперь другие заботы. Дома у стрелка они обнаружили целый арсенал оружия.

Надежда Юрчук, помощник руководителя Ровенского ГО милиции:

- Під час огляду місця події працівниками Рівненського міського відділу було виявлено та вилучено 13 предметів, котрі направлені на експертизу для встановлення, чи являються дані предмети холодною та вогнепальною зброєю. По даному факту попередньо відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ - це незаконне поводження зі зброєю.

Три пистолета, 35 патронов, пять ножей, арбалет и топор правоохранители изъяли. Пока Дмитрий оправляется от раны, в милиции выясняют: имел ли право мужчина хранить этот арсенал. Если нет - может попасть за решетку на срок от двух до пяти лет".

Светлана Прокопчук, Денис Коломыс, НТН





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ