Ми у Facebook
31.01.2015, 00:05

Про що говорити з дівчиною?

Ми зробили головний крок — підійшли до дівчини і так легко і невимушено зав’язали розмову. Тепер залишилася дрібниця — підтримувати цю розмову в робочому стані.
Про це ми сьогодні і поговоримо.
По-перше, головне, без чого наша розмова узагалі втрачає будь-який сенс — це сама розмова. Ідеальний варіант: якщо намацаєте якусь хвилюючу для неї тему і будете робити вигляд, що дуже цікавитеся саме цією темою, то вона буде без угаву про неї розповідати. Однак якщо відчуваємо, що вона не особливо говірка, то говорити більше повинні ми, але, знову ж, це не значить, що про себе, коханого.
Розповідаючи про своє життя, не треба ніяких “А от ми в понеділок із хлопцями так упилися, що я два дні...” або “Усі 125 кинутих мною дівчат...” і т.п. Ці розповіді, усупереч сформованій думці, діють на городянок і селянок так само, як вигляд пацюка, що біжить назустріч. Тобто чомусь негативно.
Розпитувати красуню про її життя варто також акуратно. Для початку можна обмежитися простими питаннями: “Де учишся, працюєш? Як любиш проводити вільний час?” І якщо зауважуєте, що вона зворушено розповідає про себе, то можна поступово ускладнювати.
Треба сказати, що найбільшу довіру до співрозмовника в пристойних дівчат, а ми, безумовно, знайомимося тільки з пристойними, викликають розповіді про батьків. Спробуйте підключити деяку фантазію і розповісти, як ваш тато стрибав з парашутом і той у нього часто не розкривався, або як ваша мама героїчно рятувала з палаючого будинку виводок кошенят. І під кінець цієї теми варто зауважити, як багато спільного у ваших батьків з батьками дівчини. А яка сучасна панна не читає нині Фрейда?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ