Ми у Facebook
22.09.2014, 20:06

Спробуємо танцювати стриптиз?

Стриптиз — мистецтво не для кожного, але мало знайдеться людей абсолютно до нього байдужих. Кілька хитрощів допоможуть непрофесіоналові, що побажав виконати танець з роздяганням, не розчарувати глядачів і самого себе.

Отже:


1. Головне — музика! Дуже важливо знайти підходящу музику, від якої у вас починає клекотати усередині і підсилюється відчуття власної сексуальності.
2. Спрага — ніщо, імідж — усе! Виберіть своє амплуа, наприклад, дівчинка-сусідка, жінка-вамп, ну або самозакоханий нарцис. Подумайте над костюмом для свого образа.
3. Макіяж і зачіска повинні цілком збігатися з іміджем. Чим більше подібності з обраним образом, тим розкутіше будете почуватися, роздягаючись.
4. Будьте практичні у виборі одягу! Від обтягуючих речей, важкодоступних ґачечків, блискавок і застібок позаду і тим більше від кофточок з мільйоном ґудзичків доведеться відмовитися. Кнопки і липучки підійдуть...
5. Туфлі — життєво необхідні! Взувайте тільки такі туфлі, у яких почуваєте себе “сексі”, але в той же час врахуйте, що вам доведеться не сидіти в них на стільці, а танцювати!
6. Мистецтво вимагає жертв! Варто задуматися над тим, як обставити те місце, де ви будете позувати перед своїм приятелем. Доведеться створити якусь чарівну і загадкову атмосферу за допомогою м’якого світла, декорацій, курильних паличок, свічок...
7. Побільше загравань — те, що ви робите до того, як починаєте роздягатися, теж є важливою частиною вашої феєрії. Не скидайте занадто швидко своє убрання, що ви з так довго придумували.
8. Let me see you stripped! Знімайте із себе все з насолодою. Звільнивши від одягу якусь ділянку тіла, з гордістю покажіть її. Дуже красиві деталі, що контрастують, наприклад, одна рука, що ще в рукавичці, інша вже звільнена. Потрібно тільки зуміти показати цю різницю.
9. Раз, два, лівою! Раз, два, правою! Ритмічніше, динамічніше! Увесь час пам’ятайте про тривалість пісні і ритм. Наприклад, наступна позиція: злегка обпертися об стіну і покрутити сідницею. Якщо ви зробите це усього один раз, то вийде безглуздо і незграбно. У свою чергу, якщо крутити сідницею у такому положенні впродовж усієї пісні, то публіка просто помре з нудьги. Повторіть рух чотири рази, і вистачить!
10. “Очі, очі, ці блакитні очі!” Запам’ятайте, ключовий момент у гарячому стриптизі — це вираз вашої фізіономії і хижий погляд. Дивіться приятелеві або подружці прямо в очі, зробіть хтивий вираз обличчя.
11. Кульмінація наближається. Ось ви знімаєте останнє, що ще прикриває ваше тіло і… бурхливі овації й оплески!

P.S. Навіть якщо щось не вийшло, гарний настрій і незабутні враження вам забезпечені на весь вечір.





На правах реклами