Ми у Facebook
22.09.2014, 20:07

Спілкуємося з чоловіками

Зрозуміло, що чоловіки, по суті, досить прості істоти. Якщо трішки приголубити, то можна у відповідь одержати що-небудь гарне.
Але якщо ненароком скривдити, то віддуватися доведеться довго. Тому корисно знати типові помилки, яких за жодних обставин не повинна робити дівчина. Отже, почнемо!
Не особливо підкреслюйте, яка ви старанна і щаслива. Жінці не пристало бути кращою за чоловіка. Не будьте нерішучою, коли він запитує вашу думку. Наприклад, коли цікавиться, що б це поїсти або чим би зайнятися. Він усе одно зробить по-своєму, тому ваш голос — дорадчий.
Не говоріть біля кожної вітрини: "Як я хотіла б це мати!" Хоч раз скажіть: "Тобі це пасувало б ". Можливо, після покупки собі чого-небудь цікавого, він згадає і про вас.
Утримайте батьків від спокуси поводитися з вашим другом як з потенційним зятем. Не розповідайте йому, як багато дітей ви хотіли б мати. При таких розмовах занадто чітко вимальовується картина загубленої волі. Ніколи не кажіть погано про інших жінок, а особливо про його колишніх подруг. Хіба він міг вибрати для себе щось погане?
Уникайте спілкування з розчарованими подругами. Не розпитуйте його про любовні пригоди з минулого. Боронь Боже, порівняти його з вашими колишніми чоловіками! Ніколи не заводите розмови про своїх друзів. Ніколи не намагайтеся бути спритнішою і більш гострою на слово, ніж він сам. Комплекс неповноцінності практично не піддається лікуванню.
Не намагайтеся відучувати його від паління або алкоголю. Чоловіки, як і собаки, дуже ревниво ставляться до своїх звичок. Дзвоніть йому на роботу тільки в крайньому випадку. Повідомивши йому під час наради про зламаний ніготь, ви навряд чи дочекаєтеся співчуття, скоріше навпаки.
І остання порада. Не ставтеся занадто серйозно до цих порад. Завжди і скрізь краще бути природною. Чи може бути інакше, якщо мова йде про стосунки закоханих?





На правах реклами