Ми у Facebook
22.09.2014, 20:07

Підкорити жінку можна, навіть якщо вона вчителька

Узагалі, щоб ви знали, є три безвідмовних способи підкорення жіночого серця.
Даму треба: а) розсмішити; б) розчулити; в) здивувати. Але, ясна річ, не варто застосовувати всі три методи водночас. Адже жінки... різні. А тому, робимо революційний висновок — до різних жінок — різний підхід.
Отже продовжуємо нашу нелегку працю з класифікації осіб жіночої статі. Цього разу ми їх будемо розрізняти за професіями.
Ось, наприклад, візьмемо таку професію, як учителька.
Учителька — частий персонаж наших еротичних фантазій! Варто заглянути на будь-який сайт для дорослих — там суцільні спогади про вчительок! Але ми не про це.
Цей тип найкраще реагує на "розчулення". У наш час будь-яку мрію можна, звичайно, купити за гроші — приїдуть додому з указкою і дошкою... Але вам хочеться завоювати справжню вчительку зі справжньої школи! Немає нічого простішого.
Довіртеся приятелю і відправляйтеся замість нього на батьківські збори. Представтеся хрещеним "цього двієчника", дуже заклопотаним тим, що хрещеник росте таким нехлюєм: "І в кого він тільки вдався?" і так далі... Після чого сядьте на задню парту і відпочивайте — усе вже зроблено, ви її розчулили.
Вона, бідолашна, така віддана своїй справі, і їй так боляче зіштовхуватися з повною байдужістю батьків до життя і навчання своїх нащадків, а ви — навіть не батько, а хрещений, виявляєте настільки зворушливе занепокоєння! Може трапитись, що вона розхвилюється, під час зборів буде дивитися тільки на вас, а потім підсяде на задню парту, щоб докладніше обговорити з вами проблеми навчання. Вислухайте її уважно, затим запропонуйте підвезти додому.
Як діяти далі — вирішуйте самі...





На правах реклами