Ми у Facebook
22.09.2014, 20:08

Секрети спокуси

Кожний з нас, напевно, не раз ставив питання: чому деякі люди мають успіх у протилежної статі, а деякі ні? У чому відмінність “звичайних” людей від “улюбленців публіки”? Спробуймо розкрити ці відмінності і дати кілька порад щодо зваби, завдяки яким ви навчитеся, як зачаровувати і зацікавлювати.
Отже, по-перше, запам’ятайте, що здатність зачаровувати і зацікавлювати протилежну стать не залежить від вроди, манери вдягатися чи матеріального благополуччя. Звичайно, перше враження дуже важливе, але це лише на самому початку, потім ми звертаємо увагу на енергетику людини, на певну родзинку, на щось внутрішнє. Деякі зовсім некрасиві хлопці зводять з розуму купу дівчат, а деякі дівчата, зовнішність яких — нічого особливого, розбивають серця хлопцям.

Перший секрет
Це енергетика, якась родзинка в людині, зачарування. Щоб наблизитися до цього і випромінювати енергію зачарування і зацікавленості, потрібний настрій. Улюбленці мають його від народження, від батьків, або набувають у житті. Одна знайома зовсім невродлива дівчина мала безліч шанувальників. Коли її запитали, у чому секрет її чарівності, вона відповіла, що в дитинстві її розумна мама, коли помітила, що її дочка негарна, говорила лише про те, яка вона красуня. Дівчина виросла чарівною й упевненою в собі.
Як же досягти цього? Афірмаціями (позитивними твердженнями). Наприклад, коли кудись збираєтесь і просто хочете, щоб чоловіки приділяли вам увагу, повторюєте про себе фразу “Я ніжна, приваблива, гарна, чарівна”. З’являється запрограмована впевненість. Спробуйте, ви нічого не втратите. Головне — проговорювати це з любов’ю і вірити, що це справді так. Можете навіть придумати свою афірмацію, свій лозунг.

Другий секрет
Сила погляду і посмішки. Сприймайте спілкування і флірт, як гру. Нам завжди складно зачарувати людину, що дуже подобається. Так давайте грати, бо так діяти набагато легше. Легше посміхнутися і відповісти на погляд поглядом. Зауважте, чоловіки-улюбленці і жінки-улюблениці частіше посміхаються і зацікавлено дивляться на інших людей.
Погляд повинний бути швидкоминучим, тобто подивіться в очі людині, злегка посміхаючись, а потім відведіть погляд. Згодом можна повторити знову. Жінки дуже добре знають цей прийом і часто ним користуються. Це називається “стріляти очами”. Посмішка може бути легкою, ледь помітною.
Є один спосіб додати очам блиску. Можна перед важливими зустрічами використовувати очні краплі (порадьтеся з лікарем!). Краплі діють тільки на очі і роблять їх блискучими, пропадає почервоніння і роздратування. А щоб посмішка не пропадала весь день, можна скористатися прийомом психологів і навмисно тримати її на губах протягом 10 хвилин. Результат — гарний настрій на цілий день і чарівна посмішка.

Третій секрет
Вас, вашу увагу, вашу любов потрібно ще заслужити. Це найважливіший секрет. Ось це і відрізняє звичайних людей від людей, що завжди в центрі уваги протилежної статі. Звичайно, ми намагаємося сподобатися людині, намагаємося видаватися кращими, а треба діяти навпаки. Але чим менше ми любимо людину, чим менше намагаємося сподобатися, тим більше ми їй подобаємося. Не треба боротися за увагу, схвалення іншої людини, нехай вона намагається заслужити ваше кохання, посмішку, погляд. Нехай це буде подарунком для неї.
Найголовніше — будьте собою всюди і в будь-яких ситуаціях. Не варто змінювати свої інтереси через інтереси іншої людини. Звичайно, можна знайти компроміс, але ніколи не дійте на шкоду собі, щоб не засуджувати іншої людини і не лаяти себе потім. Ніколи і нізащо не виправдовуйтеся. Цим показуєте, що ви зацікавлені, а виходить, слабкіші. Замість виправдань, відповідайте просто: “Так, я такий (така)”. Нехай вас ревнують, нехай вас бояться втратити. Нехай за вас борються і домагаються вашої уваги і дружби. А ви дозволяйте себе любити або любіть так, щоб не розчинятися в іншій людині, а бути собою і зачаровувати її знову і знову.





На правах реклами