Ми у Facebook
22.09.2014, 13:58

Щоб завжди виглядати стильно

Повна шафа речей, а одягнути немає чого — скільком жінкам знайома така ситуація! І не важливо, що на всіх вішаках висять сукні, блузки, штани та спідниці, а полиці ломляться від великої кількості гольфів та светрів.

На жаль, більшість з них не поєднуються між собою, якісь завеликі (але колись ця річ дуже вам сподобалася), інші — замалі (сподівалися схуднути). Кращий вихід з такої ситуації — створити базовий гардероб, що відображатиме ваш стиль та імідж.
Чи не кожна жінка прагне виглядати неперевершено, але мало хто знає, що велика кількість речей у гардеробі ще не забезпечить бездоганного вигляду щодня. А от чудово виглядати у різних ситуаціях допоможе вдало підібраний базовий гардероб. Він складається з невеликої кількості речей, але з їх допомогою можна створити максимальну кількість вбрання. Усі речі повинні гармоніювати одне з одним. Зазвичай, це одяг темних кольорів класичного вигляду. Саме до цих речей і підбирається решта гардероба.
— Такий одяг повинен чудово поєднуватися між собою, — пояснює імідж-консультант Любов ШИПУКОВА. — Тому бажано, щоб речі базового гардероба були однотонними й підходили вам відповідно до вашого кольоротипу.
1. Отож, на думку пані Любові, найперше, що повинно бути в гардеробі кожної жінки, — маленька чорна сукня. Вона стане в нагоді у будь-якій ситуації. Це може бути навіть сукня-сарафан, під яку можна одягнути гольф або сорочку.
2. Жакет напівприлеглого або прилеглого силуету. Бажано, щоб він був класичного крою і темного кольору. Це можуть бути темно-коричневий, темно-синій, темно-зелений, темно-фіолетовий кольори, які підходитимуть до кольоротипу людини. Також жакет повинен гармоніювати з чорною сукнею.
3. Завужена до низу класична спідниця із шліцом ззаду. Вона може бути довжиною до середини або трохи вище коліна. За кольором спідниця теж повинна підходити до жакета. Ще один варіант: жакет та спідниця можуть бути костюмом. І пам'ятайте: жінці у спідниці довіряють більше.
4. Класичні брюки прямого силуету зі стрілкою (не широкі, не завужені). Бажано чорного кольору.
5. Блузка. Світла без малюнка, що за кольором підходить до жакета. Вона може бути світло-фіолетовою або світло-блакитною.
6. Гольф світлого або темного кольору, що пасуватиме й до сукні.
7. Класичні сині джинси, які підійдуть до блузки з жакетом. Вони повинні бути без страз, не виварені.
— Із цих семи речей вже можна компонувати гардероб. Створивши свій базовий гардероб, ви без труднощів завжди виглядатимете добре і стильно, комбінуючи речі між собою і додаючи яскраві аксесуари, — каже Любов Шипукова.
За словами імідж-консультанта, до базового гардеробу жінка повин­на мати й такий собі основний...
- класичні туфлі на шпильці не з тупим і не гострим носком, бажано чорного кольору і замшеві. Туфлі повинні мати привабливу деталь (брошка, камінчик). Це святкові туфлі, які завжди стоять у шафі, і ви не маєте права одягати їх у будні дні.
- туфлі на щодень на зручних підборах або тендітній платформі. За кольором мають підходити до жакета, спідниці, сукні.
- спортивні туфлі на низьких, можна широких, підборах для прогулянок.





На правах реклами