Ми у Facebook
22.09.2014, 10:01

Рівненщина: в Березнівській центральній районній лікарні виявили порушень на 152 000 гривень

Працівники Державної фінансової інспекції в Рівненській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності Березнівської центральної районної лікарні, де виявили порушень на 152 тис. грн.
Зокрема, порушення встановлено в нарахуванні та виплаті працівникам лікарні заробітної плати, завищенні посадових окладів та надбавок тощо. В ході ревізії встановлено, що лікарнею покривались видатки сторонньої юридичної особи за використані послуги з газопостачання та теплопостачання.

Порушення призвело до нанесення лікарні матеріальної шкоди майже на 40 тис. грн. Крім того, ревізори встановили, що без відповідної ліцензії на медичну практику, лікарнею надавались платні медичні послуги, чим завдано Березнівському районному бюджету матеріальних збитків на 44,46 тис. гривень.

На Рівненщині борються із шкідливими звичками у дітей

За результатами контрольного заходу, на вісьмох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. За сприянням держфінінспекторів, на сьогоднішній день вже усунуто порушень на 75,32 тис.грн. Решта – на контролі ДФІ.

За матеріалом прес-служби Державної фінансової інспекції в Рівненській області





На правах реклами