Ми у Facebook
22.09.2014, 12:45

Екс-зять Віктора Ющенка не вірить, що знайдуть тих, хто спалив його "Мерседес"

10 лютого невідомі підпалили автомобіль "Мерседес", на якому їздить екс-зять Віктора Ющенка, рівненський бізнесмен Олексій Хахльов. До цього часу винних у цій справі не знайшли.
І сам Олексій Хахльов не вірить у те, що розслідування буде вдалим.

Про це бізнесмен повідомив на своїй сторінці у фейсбук:


О, накінець отримав відповідь з Рівненського МВС щодо розслідування по підпалу Мерседеса.
Звертався до пана Щирука, а відписав добродій Лішневець... Мабуть, ну дуже зайнятий пан начальник для того, щоб відповісти.
По суті, як на мене, це шедевр бюрократичної писанини:
1.Підпал стався в лютому, зараз вже вересень. Міліція активно працює, а керівництво постійно контролює але... Жодних результатів по розкриттю злочину немає. Виконавці не ідентифіковані, замовники не з'ясовані, ніхто не покараний, збитки не компенсовано.

У Рівному спалили «Мерседес» активіста Євромайдану Олексія Хахльова


2.Лише після звернення надано письмові вказівки для "прийняття законного процесуального рішення у розумні строки". Це які строки мають шанс бути Розумними для міліціонерів?

3.І як апогей апофеоза - "про прийняте рішення повідомимо згідно КПК". А вже в останньому абзаці - "в разі непогодження з рішенням маєте право його оскаржити". Що оскаржити? Рішення, якого ще не існує?? Ви хоч самі читали те, що надрукували ваші помічники, а ви власноручно підписали???

З'явилось відео підпалу машини, на якій їздив Олексій Хахльов

Наостанок, у мене чомусь немає великих сподівань на вдале розслідування цієї справи. І справа тут не в професійності безпосередніх слідчих - я не сумніваюсь, що вони чесні та кваліфіковані правоохоронці. Мабуть є ще якісь фактори, які приховані за формальною по суті та абстракціоністською по формі відпискою поки що керівництва УМВС Рівненської області.






На правах реклами