Ми у Facebook
23.09.2014, 11:42

Ситуація на сході країни: за добу бойовики двічі обстріляли Луганську ТЕС [+Фото]

Ситуація на Луганщині залишається складною. Вчора, протягом двох годин в районі міста Щастя бойовики два рази обстріл ТЕС з мінометів «Васильок», яка забезпечує електроенергією населені пункти на півночі Луганщини.
За попередньою інформацією в ході обстрілу пошкоджено один трансформатор, який є дуже коштовним обладнанням. Судячи з кількості мінометних розривів на трансформаторному полі Луганської ТЕС можна зробити висновок, що бойовики цілеспрямовано хочуть залишити мирне населення без електроенергії.

Новини з зони АТО. Ранок 23 вересня [ВІДЕО]

- Протягом ночі в районах виконання завдань військ оперативного командування «Північ» обстрілів не було. За підсумками доби серед особового складу та техніки втрат немає. Військовослужбовці продовжують утримувати позиції, охороняти базові табори, блокпости, взводні опорні пункти, нарощувати зусилля щодо інженерного обладнання позицій, забезпечення матеріальними запасами, харчами, медичним майном та пальним, - повідомляє прес-служба ОК "Північ".

Списки полонених та звільнених з полону заручників

Ситуація на сході України залишається напруженою. Всупереч оголошеному режиму припинення вогню, терористи продовжують обстрілювати позиції українських силовиків.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ