Ми у Facebook
25.09.2014, 14:45

Рівне: правоохоронці викрили злочинну діяльність аптеки у місті [+Фото]

Фармацевт однієї з аптек Рівного без відповідних дозволів продавав сильнодіючі препарати та лікарські засоби, які містять в собі наркотичні речовини, а ще відпускав без рецептів «небезпечні» ліки.
Злочин виявили працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області.

СЗГ УМВС України в Рівненській області повідомляє, що в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили біля 1 000 доз підоблікових сильнодіючих лікарських засобів, які за цінами чорного ринку складають загальну собівартість близько 15 000 гривень.

Також було виявлено 25 фальшивих рецептів на відпуск сильнодіючих препаратів та журнал обігу сильнодіючих препаратів, де їх відпуск упродовж останніх місяців не зазначався. Окрім цього, вилучено грошові кошти в сумі 756 гривень, що зберігались поза касою.



Подія була зареєстрована в Єдиному реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ