Ми у Facebook
06.10.2014, 11:00

7 цікавих фактів про нову Роксолану із серіалу «Величне століття»

На телеканалі "1+1" стартував останній, четвертий сезон улюбленого багатьма українськими глядачами турецького серіалу "Величне століття. Вирішальна битва".
Продовження історичної драми про епоху правління Сулеймана – десятого султана Османської імперії - цікава своїми заплутаними інтригами та жорстокою боротьбою за владу, розкішними костюмами й талановитою грою акторів: Халіт Ергенч, Вахіде Перчин, Нур Айсан, Мехмет Гюнсюр, Беррак Тюзюнатач, Арас Булут Ійнемлі, Озан Гювен, Пелін Карахан, Мерве Болугур, Енгін Озтюрк...

На жаль, у четвертому сезони ми не побачимо рудоволосої Мер`єм Узерлі, виконавиці ролі українки Роксолани – Хюррем Султан. Як відомо, у травні минулого року Узерлі покинула серіал, а цієї зими народила дитину.

Упродовж трьох сезонів Хюррем пройшла важкий шлях від бранки Насті Лісовської, наложниці у гаремі - до Хассекі, законної і коханої дружини султана та матері п’ятьох його дітей. Роль 50-річної, вже втомленої і хворої, але все ще з тим несамовитим блиском в очах, Хюррем Султан зіграла 48-річна турецька актриса - Вахіде Перчин (Гьордюм).



Хто вона, нова Роксолана, чому саме її обрали творці серіалу - читайте на нашому сайті РУМ у статті «7 интересных фактов о новой Роксолане - Хюррем Султан».





На правах реклами