Ми у Facebook
27.09.2014, 13:54

Двійник Олега Ляшка балотується на Рівненщині

У Рівненській області в одномандатному окрузі №154 у Верховну Раду балотується самовисуванець, директор юридичної фірми «Адвокат і закони» Олег Ляшко. Кандидатуру мажоритарника Центральна виборча комісія зареєструвала 25 вересня.
На сайті ЦВК зазначається: «Ляшко Олег Васильович, народився 15 вересня 1969 року в селі Бугаївка Радивилівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Юридична фірма "Адвокат і закон", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисуванець».

ФОТО - Перший заступник голови Рівненської обласної ради опинився у смітнику

Проте, як стало відомо спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА, Ляшко Олег Васильович – це ніхто інший як колишній голова Радивилівської райдержадміністрації Бернацький Олег Васильович, що декілька днів тому змінив власне прізвище. Олег Бернацький був призначений головою райадміністрації розпорядженням Віктора Януковича ще у листопаді 2011 року. За рік до цього був обраний головою Радивилівської районної ради як член Партії регіонів. У грудні 2012 року Віктор Янукович звільнив Олега Бернацького із займаної посади.

22% українців повністю довіряють Порошенку



На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook голова обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Назарій Поліщук звернувся до громади виборчого округу №154, до якого входять м. Дубно, Дубенський, Здолбунівський, Радивилівський, Млинівський та Демидівський райони Рівненщини із закликом не звертати уваги на подібні провокації колишніх регіоналів.

Кандидат в нардепи від Рівненщини прокоментував своє звільнення

«Екс-голова Радивилівської райдержадміністрації Бернацький немає жодного стосунку до Радикальної партії Олега Ляшка! Кандидатом, який затверджений з'їздом Радикальної партії Олега Ляшка, що відбувся 14.09.14 є Стасюк Роман Павлович! Не зважайте на подібного роду дешеві викиди колишніх регіоналів та уважно дивіться у виборчий бюлетень під час голосування» - йдеться у зверненні.

На думку Громадянської мережі ОПОРА подібні дії з боку зареєстрованого кандидата є введення в оману виборців з метою відтягування голосів у рейтингових кандитатів за рахунок спекуляції іменем відомого політика.

Джерело: opora.rv.ua





На правах реклами