Ми у Facebook
28.09.2014, 15:16

Бухгалтерів Рівненщини запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі

Громадська організація "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" У Рівненській області запрошує бухгалтерів Рівненщини долучитися до конкурсу "Кращий бухгалтер України 2014 року".
Всеукраїнський бухгалтерський клуб "Баланс" ставить своїм завданням скоротити прірву між реальними вимогами керівника підприємства, за умови що відносини бухгалтера і державних органів залишаться на колишньому рівні.

Ми запрошуємо до участі в конкурсі всіх бухгалтерів. Для того щоб прийняти участь в нашому конкурсі необхідно зареєструватися на сайті www.ua-award.org.

Конкурс проводиться у вигляді постійно оновлюваного онлайн-рейтингу зареєстрованих учасників у трьох номінаціях в 3 етапи:
1. Кращий бухгалтер України в комерційних підприємствах
2. Кращий бухгалтер України бюджетної сфери.
3. Гордість професії.

Передбачення і пророцтва на 2015 рік

Перший етап - з 20 червня по 2 жовтня. Це буде он-лайн - тестування на сайті конкурсу. Усі учасники першого етапу конкурсу, що набрали більш 70 балів за результатами тестів одержують диплом «Бухгалтера-Практика». Учасники можуть збільшити свій загальний рейтинг, доповнивши дані своєї анкети в особистому кабінеті, а також одержуючи у свою підтримку СМС - голоси. Так, пройшовши перший етап Конкурсу бухгалтер отримує підтвердження свого практичного досвіду і знань з базових норм бухгалтерського та податкового законодавства, які чітко і однозначно сформульовані і часто використовуються, і як результат, він знає, як захистити права підприємства перед державними органами Незалежно від результатів даного етапу він отримує доступ до інформаційного майданчику другого етапу, на якій понад 5000 бухгалтерів залишать свої успішні приклади по роботі з контролюючими органами, створення звітності для інвестицій, взаємодії з маркетинговими службами та постачальниками і вирішать, хто з них гідний бути в третьому турі.

Другий етап - більш складне тестування, яке треба пройти до 1 жовтня. Учасники, що набрали більше 300 балів, одержують диплом «Бухгалтера-Професіонала-2014» і допускаються до написання есе (успішні приклади із практики, якими можна поділитися з іншими бухгалтерами). Другий етап дозволить вибрати професіоналів - тих, хто має достатній досвід, щоб вирішувати складні завдання обліку і приймати правильні рішення в умовах обмеженої визначеності (в т.ч. здатність з декількох варіантів обліку, запропонованих П (С) БО, вибрати найбільш вигідний для підприємства в сформованих умовах). Може дати рекомендації, як грамотно скласти фінансову звітність, щоб це було привабливо для інвесторів.

У третій етап перейдуть бухгалтери, здатні визначати і прописувати правила обліку на своєму підприємстві, що володіють навичками виходу з ситуацій, в яких є законодавча невизначеність, здатні виявляти своє професійне судження і вміють відстоювати свою позицію перед контролюючими органами і перед керівництвом підприємства і давати аргументи на захист свого рішення. Переможці третього етапу - шість фіналістів конкурсу зможуть вплинути на законодавчу базу країни і дати свої рекомендації у формуванні плану Міністерства фінансів України в галузі методології та розвитку бухгалтерського обліку на 2015 рік.





На правах реклами