Ми у Facebook
30.09.2014, 13:40

Рівненщина: на пожежі у 9-поверхівці згоріли двоє чоловіків

Жителі Кузнецовська, 35-річні Олександр та Сергій, загинули через куріння.
29 вересня о 01:26 до Служби порятунку за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку у місті Кузнецовськ в мікрорайоні Будівельників.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох спецавтомобілях. Вже за три хвилини рятувальники були на місці виклику.

Під час розвідки за зовнішніми ознаками було встановлено, що дим виходить із вікон двокімнатної квартири на першому поверсі.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Перша ланка газодимозахисників подала водяний ствол на гасіння пожежі через вікно кухні, а друга ланка через балкон.

Було встановлено, що осередок займання знаходиться в житловій кімнаті. Опинившись всередині помешкання, рятувальники виявили на підлозі неподалік балконних дверей тіло чоловіка, що не подавав жодних ознак життя, а за хвилину при вході до спальної кімнати був виявлений ще один загиблий громадянин.

Фото: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Фото: ГУ ДСНС України у Рівненській області


О 01:38 пожежу локалізували, а о 01:45 повністю ліквідували. Не допущено поширення вогню на сусідні квартири. Під час гасінні пожежі вогнеборці проводилися роботи зі зниження температури будівельних конструкцій та видалення диму з під’їзду будинку шляхом відкривання вікон.

Фото: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Фото: ГУ ДСНС України у Рівненській області


Вогонь знищив речі домашнього вжитку, закопчено стіни і стелю усієї квартири. Загиблими виявилися 35-річні місцеві жителі Олександр та Сергій.

Попередня причина пожежі - необережність під час куріння, повідомляє ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами