Ми у Facebook
30.09.2014, 13:03

Чергова партія теплих речей поїхала до бійців "Горині" на Схід

Теплі речі зараз вкрай необхідні на Сході. Бушлати, рукавиці, шапки, термобілизну, шкарпетки, каремати отримають найближчими днями військові батальйону «Горинь».
«Оскільки зараз погіршилися погодні умови, випадають дощі, ночі холодні, нам важливо не допустити простудні захворювання особового складу. Тому ця адресна допомога від ОДА зараз дуже доречна і потрібна», - зазначив командир батальйону Олександр Цись.

Закупити теплі речі бійцям допомогли благодійники, зокрема, представники будівельної галузі Рівненщини. Загалом було витрачено за придбання амуніції більше 200 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.


Рівненським бійцям найбільше потрібні теплі речі


«До нашої спілки входить понад 40 будівельних компаній, які відразу відгукнулися на заклик адміністрації про допомогу хлопцям з батальйону. Кожен з будівельників дав хто скільки може, і за два дні ми зібрали більше 100 тисяч. Наш представник разом з помічником голови ОДА самі їздили і закуповували теплі речі бійцям. За кілька днів усе придбали? і ось тепер відправляємо машину на Схід. Це вже не перша наша допомога військовим. Раніше ми вже передавали у зону АТО автомобілі, зараз готуємо до відправки ще один позашляховик», - розповів засновник громадської спілки «Будівельний сектор Рівненщини» Юрій Чаборай.

Командир рівненського батальйону "Горинь" просить повернути солдат з зони АТО

«Після відправки цього вантажу батальйон буде забезпечений теплими речами на 100 відсотків. Ті прохання, які мені озвучили бійці 10 днів тому під час мого перебування у батальйоні на Сході, ми сьогодні закрили. Тепер плануємо придбати хлопцям тепле військове взуття. Хочу відмітити, що ми відразу закуповуємо на весь особовий склад, щоб бійці батальйону мали однаковий вигляд», - зауважив голова ОДА Сергій Рибачок.

Працівники Головного управління ДСНС в Рівненській області завантажили теплі речі у машину, яка відразу виїхала на Схід.





На правах реклами