Ми у Facebook
30.09.2014, 13:04

Білоруські митники забрали у рівнянина ВМW Х5 з контрабандними сигаретами [+Фото]

24-річний мешканець Рівненської області намагався перевезти на територію Білорусі майже 2,5 тисячі пачок «Winston».
У неділю, 28 вересня, у пункті митного оформлення «Верхній Теребежів» співробітники Брестської митниці виявили численні схованки з тютюновою продукцією в автомобілі ВМW Х5, на якому 24-річний мешканець Рівненської області їхав у Білорусь.

При спільному з прикордонниками огляді транспортного засобу в його конструктивних порожнинах білоруські митники знайшли понад 2,4 тисячі пачок сигарет «Winston».



Прихований контрабандний товар був у всіх можливих і неможливих місцях - під обшивками дверцят і даху, в моторному відсіку у просторі між фарами та крилом, у корпусі повітряного компресора в багажнику, між лобовим склом і моторним відсіком, під заднім сидінням у конструктивних нішах, в автомобільних сабвуферах, а також під акумулятором, повідомив сайт Брестської митниці.







Згідно з законодавством Республіки Білорусь, разом з товаром, що були в обладнаних схованках, у рівнянина вилучено і автомобіль «ВМW Х5» 2006 року випуску. За попередньою оцінкою, вартість машини — понад 250 мільйонів білоруських рублів.

Як ми писали, минулого тижня житель Рівненської області, який віз у Москву 16 кг контрабандного бурштину, також позбувся і "товару", і свого автомобіля BMW.

Фото Брестської митниці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ