Ми у Facebook
01.10.2014, 07:40

Гороскоп на 1 жовтня: переоцінити зроблене

Гарний день для фізичної праці та досить складний для стосунків у сім`ї, загостриться боротьба у колективі та політиці. Небезпечно казати неправдиві та несправедливі слова на адресу інших людей. Можливі якісь інтриги та провокації.
Астрологічний прогноз: 1 жовтня 2014, середа.

7/8 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (перша чверть, росте).

Гарний момент для вирішення серйозних, відповідальних питань, особливо перша половина дня. Ідеальний варіант для ділових, активних людей - використати цей час на всі сто!

Щоправда, діяти краще перевіреними методами. Зайва оригінальність може створити певні перешкоди і неспокійні моменти. А великі справи краще поки що відкласти.

Зараз час критичним оком оцінити вже зроблене. А оцінки не завжди будуть найвищими і не в кожному випадку - справедливими…

Гороскоп на тиждень 29 вересня – 5 жовтня

Моментами буде важко стриматись і не образитись. Певні речі та люди страшенно дратуватимуть. У боротьбі за лідерство ймовірні напружені ситуації, суперечки та конфлікти.

Стосунки з усіма довкола - рідними, близькими людьми, колегами й супротивниками - вимагають жорсткого самоконтролю і щирої правди.

Варто забути про страх і взяти на озброєння такі якості, як уважність, дисциплінованість, відповідальність і пунктуальність. Контролюймо себе та ситуацію!

Друга половина дня не така вдала для особистих подвигів. Переключіться на прості щоденні заняття, самостійну творчу й технічну роботу, відпочинок і улюблене хобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами