Ми у Facebook
01.10.2014, 09:18

Голова Рівненської облради хоче допрацювати до кінця каденції

У той час, коли у кулуарах Рівненської обласної ради обговорюють можливість дострокового припинення депутатських повноважень, голова облради думає, яким чином реанімувати та об'єднати депутатський корпус.
Нагадаємо, що на останній сесії Рівненської обласної ради пропонували внести в порядок денний питання про висловлення недовіри керівництву Рівненської обласної ради. Проте після двох голосувань це питання не пройшло. Багато нині говорять про можливий розпуск облради, але в той же час очільник облради Михайло Кириллов думає, як реанімувати роботу обласної ради.

Керівництву Рівненської облради хотіли висловити недовіру

"Ніколи не підтримував авторитарні методи управління, що практикували регіонали. Надаю перевагу не гримати по столу і тримати під каблуком опонентів, а шукати шляхи колегіального рішення. Зараз триває психологічне перелаштування наших депутатів на новий лад, коли їм не наказують як голосувати, (за винятком "Батьківщини") а дали право приймати особисте рішення. Не всі адаптовуються, підозрюю, що в декого навіть розвинувся синдром "заручника", коли жертва сумує за своїм кривдником. Можливо, ця незрілість дорослих політиків почуватися вільними та перелаштуватися на європейський манер і призводить до певних негараздів у роботі ради. Але ми намагаємося знайти спільну мову. Я маю на меті реанімувати вбиту Берташем і Кучеруком раду, об'єднати депутатський корпус, щоб продуктивно працював до кінця каденції, - зазначив на своїй сторінці у Фейсбук голова Рівненської облради Михайло Кириллов.





На правах реклами