Ми у Facebook
01.10.2014, 12:56

Ще одного військового з Рівненщини звільнили з полону [+ФОТО]

Із полону терористів звільнено ще одного військовослужбовця з Рівненщини. Рядовий Олег Гнатюк 5 тижнів перебував у полоні і був звільнений 28 вересня. Проживає чоловік у Дубенському районі в селі Замчисько.

У неділю, 28 вересня, нарешті було звільнено з полону дубенчанина Олега Гнатюка. Солдат близько місяця перебував в полоні у Сніжному. Мама вояка Зіна Михайлівна, як тільки дізналась, що її син потрапив у біду, одразу звернулась до голови Дубенської районної ради Олександра Дехтярчука, який використав всі свої зв’язки та можливості, аби повернути родині сина. На прохання Олександра Дехтярчука відгукнулась наша землячка Оксана Білозір - народний артист України, депутат трьох скликань, відомий громадський діяч, що зараз активно займається звільненням наших солдатів з полону, співпрацюючи з Центром обміну полоненими при СБУ.

Завдяки наполегливості Оксани Володимирівни юнака обміняли на двох
терористів. За звільнення Олега Гнатюка боролись ще з перших днів його перебування в полоні, проте звільнити солдата вдалось лише під час третього обміну. Хлопець поранений, але живий - і це головне. Оксана Білозір вже назвала вояка своїм хрещеником, а його мати запросила рятівників в гості у своє рідне село Замчисько. у телефонній розмові Оксана Білозір повідомила, що за час перемир’я, укладеного Петром Порошенком, вдалося повернути до дому близько тисячі наших вояків.



Хлопці з Полісся повернулися у відпустку з зони АТО



Звільнений з полону боєць «Горині» бачив всяке: і як вуха відрізали, і як знущалися

За матеріалами прес-служби Дубенської районної ради.





На правах реклами