Ми у Facebook
01.10.2014, 11:34

Перша автовиставка за участі українців та поляків відбулась у Рівному

Головною масштабною подією вересня для автомобілістів та мешканців міста стала Перша рівненська автомобільна виставка, на яку завітали підприємці автомобільної галузі з міста-партнера Любліна (Польща).
Цей захід відбувся в рамках реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна».

Церемонію відкриття Першої автомобільної виставки, яка відбулась 27 вересня на території групи компаній Автоград, розпочав очільник міста Володимир Хомко. Він зазначив, що налагодження тісної співпраці підприємців є найголовнішим завданням проекту, який реалізує виконавчий комітет Рівненської міської ради. Виставка такого рівня і є показником того, що наше місто та країна рухаються в європейському напрямку.

Рівненщина отримає півмільйона доларів США на розвиток

Учасниками автовиставки стали автосалони, автоклуби, підприємства, які займаються продажем запасних частин, обладнання, спецодягу, а також автомагазини, представники СТО, страхові компанії, банки та інші компанії.





Надзвичайно велике зацікавлення у відвідувачів виставки викликали ретро-автомобілі: відвідувачі мали змогу не лише зробити кілька фото біля старовинних авто, але й посидіти в салоні справжніх раритетів. Не менший інтерес виявили гості виставки і до майстер-класів, які презентувала група компаній Автоград – співорганізатор заходу. Під час їх проведення всі охочі мали можливість дізнатися більше про «активну прийомку» автомобіля на сервіс та роботу 3D-стенду розвалу-сходження. Окрім Автограда, свої майстер-класи презентували також учасники виставки: компанії «Автофарба» та «Чистий світ».



Автовиставка надала можливість не тільки презентувати компанії для відвідувачів, а також стала майданчиком для індивідуальних зустрічей та переговорів між учасниками. Під час такого спілкування не лише налагоджувались ділові контакти, але і відбувались домовленості про спільні бізнес-проекти. Про високу зацікавленість рівнян у веденні бізнесу з представниками польської сторони свідчили чималі черги підприємців біля кожного столу для переговорів.



На прес-конференції за участю журналістів, керівників підприємств та міської влади, директор ТОВ «Вік Партнер» Віталій Кардаш наголосив, що компанії автомобільної галузі нашого міста відкриті для співпраці і до спільних європейських проектів. Зокрема, група компаній «Автоград», яка виступила співорганізатором заходу та надала територію для проведення виставки, постійно орієнтується на досвід кращих європейських автобізнесів.




У Рівному старші по будинках отримали посвідчення




За словами Віталія Падалка, керівника польської делегації, яка в рамках проекту співпраці міст Рівного та Любліна завітала на автомобільну виставку, польські підприємці відкриті та налаштовані на співпрацю, ведення спільних проектів та підписання нових контрактів з українськими компаніями.

Не менш цікавою була розважальна програма для відвідувачів, яка складалася з виступів художніх колективів міського ПДМ, конкурсів та розіграшів подарунків, дефіле професійних моделей з агентства Art Models, майстер-класу з правильного та безпечного паркування від Сергія Пелешка, екстремального велотріал шоу та виступів від федерації бойових мистецтв «Будокан».



Всі учасники вдячні організаторам та наголошують про відкритість та готовність до ведення нових цікавих проектів. Атмосфера, яка панувала на виставці, надихає ініціаторів проекту на частішу організацію подібних заходів, а проведення даної автовиставки зробити щорічним.



Перегляньте більше фотографій з Першої рівненської автомобільної виставки у соціальній мережі Facebook.





На правах реклами