Ми у Facebook
03.10.2014, 10:47

Янукович і Азаров отримали громадянство Росії, - радник глави МВС

Екс-керівникам України було надано громадянство РФ окремим секретним указом президента Росії Володимира Путіна - заявив Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.
"А на якій же підставі запитаєте ви, сім'я Азарових знаходиться на території РФ? Там же є правило, що негромадяни не можуть перебувати на території Росії більше 90 днів поспіль. А потім треба виїжджати і в'їжджати, але все одно перебуває не більше 180 днів в році.

Сім'ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки почувати себе сухо і комфортно.

Росія за своєю Конституцією своїх громадян нікому не видає, будь вони хоч серійні маніяки вбивці. До речі, як і Україна", - написав радник глави МВС Авакова Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, коментуючи публікацію Сергія Лещенка у blogs.pravda.com.ua про те, як гарно облаштувались екс-керівники української держави у Підмосков'ї.

Геращенко додав, що з оперативних джерел дізнався про те, що громадянство екс-керівникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Володимира Путіна.

Кремль відмовився коментувати заяву Геращенка про надання екс-керівникам України російського громадянства, повідомив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков в ефірі радіостанції Эхо Москвы.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ