Ми у Facebook
03.10.2014, 14:51

У рівненських рятувальників змінився керівник

Головне управління ДСНС в Рівненській області очолив перший заступник начальника Сергій Крук. У п'ятницю, 3 жовтня, його представили колективу рівненських рятувальників.
Головне управління ДСНС в Рівненській області має нового начальника. Ним став полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, який до цього був першим заступником. Сьогодні його вже представили колективу як керівника - повідомив телеканал РТБ.

До цього з 2010 року відомство очолював генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Про причини ротації поки що не повідомляється.

Нагадаємо, 2 жовтня несподівана зміна керівника відбулась і в УМВС Рівненської області. Замість звільненого Миколи Щирука головним міліціонером Рівненщини став Сергій Максимов.

На Рівненщині новий начальник міліції

Крук Сергій Іванович народився 7 серпня 1977 року в м.Рівному. У 1999 році закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України за спеціальністю пожежна безпека, кваліфікація – спеціаліст з пожежної безпеки.
У 2008 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство, кваліфікація – юрист. Кандидат педагогічних наук (2011).

В органах пожежної охорони МНС та ДСНС з вересня 1994 року. З 2003 року очолив службу державного пожежного нагляду Рівненського району – начальника 10-ї професійної пожежної частини смт Клевань Рівненського району ВПБ ДДПБ МНС України в Рівненській області, начальника Рівненського районного відділу ГУ МНС України в Рівненській області. У травні 2010 року призначений на посаду першого заступника начальника Головного управління МНС України в Рівненській області. У грудні 2010 року призначений на посаду першого заступника начальника Управління МНС України у Рівненській області.

Був призначений на посаду першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області наказом Голови ДСНС України від 28.02.2013 року №63.





На правах реклами