Ми у Facebook
04.10.2014, 10:00

На Пагорбі Слави у Рівному пошкодили нещодавно відкритий дитмайданчик

Днями невідомі вандали пошкодили новеньку гірку та зіпсували дитячий автомобіль. ПРо це повідомили у Відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.
Майже два місяці тому у Рівному на рівненському Пагорбі Слави урочисто відкрили дитячий майданчик з гойдалкою, пісочницею, лавочками та ігровим автомобілем. А вже цими днями невідомі вандали чимось важким і гострим пошкодили гірку та зняли деякі елементи з дитячого автомобіля.

"Здивувати мене практично неможливо, адже з 20-30 дитячих майданчиків, які щороку встановлює міська влада, половина до зими "не доживає". На жаль, з цієї точки зору ми до Європи не наблизились ні на крок", - прокоментував ситуацію міський голова Рівного Володимир Хомко. - Обурило те, що на дитячій гірці вандалами було прорубано металічний лист та відламано колесо в іграшковому автомобілі. Наразі мною віддано відповідні доручення, вже найближчим часом усе це буде відремонтовано".

"У майбутньому ми будемо регулярно слідкувати за станом цього майданчика, адже він стоїть не у дворі житлового будинку, а в парку. Тож, у разі чого, будемо одразу ремонтувати. Відповідатиме за це комунальне підприємство "Трест зеленого господарства", - пообіцяв міський голова.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ