Ми у Facebook
05.10.2014, 12:06

Новини АТО: Донецький аеропорт залишається неприступним [Фото+Відео]

Станом на ранок 5 жовтня найгарячіша точка в зоні АТО - Донецький аеропорт імені Прокоф’єва – залишається під контролем українських підрозділів ЗС.
Українські бійці – «кіборги», як їх називають у соцмережах, захищають цей стратегічний об’єкт вже четвертий місяць.

Як виглядає розбомблений аеропорт Донецька сьогодні [+ФОТО]

Незважаючи на щоденні спроби захопити «ДА» і сотні обстрілів, для терористів Донецький аеропорт залишається неприступною твердинею в «столиці ДНР».

Фото чергового невдалого штурму російсько-деенерівськими силами опублікував у своєму акаунті у Твітері @erranta2_andrij.









Тим часом, як повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Фейсбук, ситуація в аеропорту Донецька залишається під контролем українських підрозділів, задіяних в його обороні.





Напередодні вранці терористи в черговий раз штурмували цей стратегічний об'єкт.

«Окрім цього, аеропорт неодноразово обстрілювали зі стрілецької зброї, а також з мінометів», - уточнили у прес-центрі АТО.

А ось так хизуються «ДНРівці», виставляючи в соцмережі відео своїх атак на Донецький аеропорт. Серед бойовиків «Армії Новоросії» показані танки, стрілянина з важкої артилерії і навіть потрапляння снарядів у диспетчерську вишку:



«Напередодні вночі непідконтрольні збройні формування, використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», обстріляли населені пункти Тоненьке та Невельське. Протягом доби бойовики здійснили кілька вогневих нальотів на позиції сил АТО неподалік Нікішиного, де допомогою мережі блокпостів, опорних та спостережних пунктів українські військовослужбовці продовжують забезпечувати охорону та оборону визначеного району. Обстановка в Маріуполі контролюється українськими підрозділами», - йдеться у ранковому повімленні прес-центру АТО.





На правах реклами