Ми у Facebook
05.10.2014, 19:00

Чим замінити секс?

Смачна їжа. Це те, без чого не може жити жоден поважаючий себе чоловік, просто в молодості перебирати їжею ніколи, та й ні до чого, коли навколо скільки всього незвіданого…
Плюси.Як результат після таких обіду і вечері очі самі заплющуються — організм має справитися з вашою насолодою. На жінок дивитися важко — хилить на сон. Мінуси. Через деякий час на зміну поясу прийдуть підтяжки, та й штани будуть застібатися не на талії…

Телевізор. Прекрасний винахід для тих, хто слідує першому пункту. Ніяких еротичних фільмів і мелодрам — вони акцентують вашу увагу на об’єктах і можуть викликати зрив…
Плюси. Кращого переходу до сну не існує. Мінуси. Ви стаєте заполітизованим і нервовим, починаєте задумуватися про кар’єру політика. Телефоном переключаєте канали, дистанційкою намагаєтеся дзвонити…

Інтернет. З Інтернетом можна керуватися за своїм розсудом, але знову ж таки ніякої еротики, тільки політичні й економічні новини, а також участь в обговореннях будь-яких абстракцій. Можна писати електронні листи, можна їх також читати, особливо рекламні розсилання — їх буде багато. Так що на інше часу катастрофічно не вистачатиме.
Плюси. Ви в курсі всіх подій як на батьківщині, так і за рубежем. Мінуси. Ваша поінформованість поступово починає вас лякати і вимагати виходу назовні. Думка про кар’єру політика стає нав’язливою.

Читання. Це заняття для найконсервативніших. Прийшов час згадати шкільні роки й обов’язкову програму з літератури. Ніякої еротики!
Плюси. Читання тренує думку, думка народжує ідеї, ідеї втілюються в життя. Схема викликає у вас захоплення, і ви гарячково починаєте її впроваджувати. Мінуси. Читати лежачи — псується зір, читати сидячи — незручно.

Робота. Саме час зайнятися тим, на що раніше часу катастрофічно не вистачало — справжньою роботою. З пізніми нарадами, ночівлями в кабінеті і масою цікавих документів, які треба прочитати, осмислити, зробити висновки і реалізувати в найкоротший термін.
Плюси. Виявляється кар’єра — це так просто… Мінуси. Здоров’я починає нагадувати, що його вже майже немає і починаєте думати про пізній старт.

Полювання або риболовля. Гарний вихід для власника двостволки і пари вихідних днів у тиждень. Маємо на увазі теплу чоловічу компанію, плямисті куртки, армійські черевики і купу приємних моментів… іноді навіть здобич. Запах юшки, чорного хліба і холодної горілки розбурхують свідомість і геть-чисто убивають спогади про закінчення цього дійства… Жінок не існує!
Плюси. Ви член колективу і це вже добре. Якщо вдасться не тиранити організм надмірними дозами “військових” напоїв — він вам буде вдячний. Мінуси. Будьте готові до витрат або не стріляйте зовсім…Вранці у ванні разом з черевиками можете знайти невідомого виду дичину, з якою треба буде щось робити…

Інші хобі. Існують окремо від перерахованих вище способів, але іноді можуть і перетинатися. Головне — віддаватися із усією пристрастю, використовуючи кожну вільну хвилину. Скажімо, збирання. Збирати можна усе. Зібравши чого-небудь більше двохсот одиниць, ви обов’язково знайдете однодумців, а далі усе піде як по маслу. Будете мінятися, діставати рідкісні, продавати парні екземпляри, брати участь в експедиціях, виставках. Можливо, відкриєте музей. Жінкам, слава Богу — це не цікаво.
Плюси. Рівень знань щодо теми вашого хобі росте в кубічній прогресії. Ви знаєте все. Кількість зібраного матеріалу вселяє впевненість у правильності обраного шляху. Мінуси. Зібрати все неможливо. Ваше занудство віджахнуло не тільки жінок — починають розбігатися і мужики… Дружити ні з ким, можна тільки мінятися…

Спорт. Сильний засіб для відносно моложавих чоловіків. Кількість гормонів щастя, що виділяються при заняттях спортом, відповідна до кількості після гарного сексуального контакту.
Плюси. Організм омолоджується і вимагає спорту усе більше й більше… Мінуси. Мінус один — після регулярних занять на вас починають заглядатися дами усіх віків, а ви на них... Результат ви вже знаєте.

Запій. Найкардинальніший вихід для сильних чоловіків. Починати треба втрьох, у гарній дружній компанії. Горілку брати добру і багато, краще, щоб ящик стояв у коморі. Вийде реальна економія часу і грошей, бесіда не перерветься і ви в суперечці “кому йти” не посваритеся. Вранці, якщо з друзів під рукою або під столом нікого не виявиться, можна знайти приятеля в сусідньому пивбарі. Довше чим до обіду ця дружба не протриває, але і цього вистачить.
Плюси. Єдиний плюс — жінки випадають з цієї схеми через непотрібність. Мінуси. Зворотної дороги немає. Організм спочатку хворіє, потім пристосовується, потім хворієте ви.

Висновок невтішний: альтернативи сексу є, але їх переваги на практиці можуть привести вас на лікарняне ліжко, або в політику, а тоді на лікарняне ліжко, або одразу в “пансіонат” закритого типу. І одною імпотенцією ви не обійдетеся. Може, все-таки краще секс?





На правах реклами