Ми у Facebook
06.10.2014, 10:15

На Рівненщині видано майже 16500 електронних ключів

З початку року у Рівненській області послуги електронного цифрового підпису отримали 3 тисячі 737 юридичних та 12 тисяч 758 фізичних осіб.
Порівняно з аналогічним періодом минулого року цей показник зріс майже у 2 рази, - повідомляє Головне управління ДФС у Рівненській області.

На Рівненщині цифровий підпис можна отримати безкоштовно у трьох відокремлених пунктах відділу реєстрації користувачів Акредитованого Центру сертифікації ключів ДФС - у Рівному, Дубно та Сарнах.

«У мене, як людини, що працювала у бізнесі й мала досвід співпраці з підприємствами з іноземним капіталом, є два аргументи на користь цифрових підписів. Перше – це зручно. Перевірено. Друге – ми у 21 столітті живемо: технології роблять наше життя комфортним, дозволяють більше часу залишати для себе, для своїх близьких. Тому не вагайтеся», – підкреслює начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області Дмитро Зайцев.

Нагадаємо, що Акредитований центр сертифікації ключів використовує два посилені сертифікати відкритих ключів. Такий формат криптографічних повідомлень унеможливлює підробку та посилює захист інформації від сторонніх осіб.





На правах реклами