Ми у Facebook
06.10.2014, 14:22

Рівненські правоохоронці повернулись із зони АТО [ФОТО]

У п'ятницю, 3 жовтня, 51 правоохоронець з обласного управління внутрішніх справ та міськрайорганів міліції Рівненщини повернулися із зони АТО.
Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов привітав підлеглих з поверненням та подякував їм за мужність та героїзм, які вони виявили у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі правоохоронця та незламність духу. Він зазначив що, усі вони отримають чергові спеціальні звання в порядку заохочення.



Новини АТО: сепаратисти обстріляли війська оперативного командування «Північ»


- Спасибі вам за те, що ви зробили там, на неспокійному сході, дякуємо за сумлінне виконання службового обов’язку і головне: спасибі, що повернулися живими й неушкодженими у свою частину, до своїх родин, - сказав до бійців заступник начальника УМВС Павло Алєксєєнко.



Адже цей зведений загін з числа рівненських правоохоронців ніс службу на блокпостах, наші бійці допомагали переселенцям, супроводжували колони з військовою технікою, охороняли громадський порядок, а також брали участь у бойових операціях.






На правах реклами