Ми у Facebook
06.10.2014, 18:03

Правоохоронці знайшли водія, який збив шістьох людей

Минулого тижня у селі Бережки Дубровицького району легковик здійснив наїзд на пішоходів. Внаслідок ДТП постраждали шестеро молодих людей, котрі поверталися додому з дискотеки.
За кермом «Москвича» був 20–річний мешканець одного із сіл Сарненського району. Вже відомо, що молодик керував авто у стані алкогольного сп’яніння. Він не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та наїхав на групу молодих людей, котрі поверталися додому з розважального закладу. Як наслідок – шестеро із них потрапили до Дубровицької центральної лікарні з тілесними ушкодженнями, автомобіль отримав механічні пошкодження.



Водій наїхав на 20 пішоходів та зник з місця ДТП

В одного з потерпілих, 19–річного жителя Дубровицького району, – закрита черепно–мозкова травма, забій головного мозку, інші п’ятеро з переломами різних частин тіла та рвані рани.



– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), – зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Родзін. – Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ