Ми у Facebook
07.10.2014, 14:51

Жителі Рівненщини погрожують перекрити трасу Рівне-Луцьк

Ілюстративне фото vidido.ua

Мешканці села Ставки погрожують перекрити трасу Рівне-Луцьк. Причина цьому - рекультивоване сміттєзвалище, яке хочуть розкопати.
Причина такої реакції жителів села Ставки - наміри сільського голови та окремих депутатів Обарівської сільської ради розкопати рекультивоване сміттєзвалище. Люди просять голову Рівненської обласної ради Михайла Кириллова та інших посадовців втрутитися у ситуацію та вирішити її.

"Біля села Ставки Рівненського району розташоване вже рекультивоване сміттєзалище, яке мешканцям села не заважає. Але окремі депутати Обарівської сільради на чолі з головою Іваном Тимощуком неодноразово на сесіях сільради порушують питання про його розкопування. На переконання мешканців села, нагальної потреби у цьому нема",- пишуть люди у своєму зверненні до голови обласної ради.

Центр Рівного перекриють на годину, щоб допомогти військовим у зоні АТО

Як повідомляє офіційний сайт обласної ради: Проти розкопування звалища виступає більшість жителів села і коли це питання підіймалося востаннє, люди зібрали більше 200 підписів. Жителі села погрожують перекрити трасу Рівне-Луцьк, якщо їх вимоги не будуть виконуватися і сільський голова почне розкопувати рекультивоване сміттєзвалище.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ