Ми у Facebook
09.10.2014, 10:34

Футбол. Сьогодні збірна України зіграє із Білоруссю

Сьогодні українці проведуть свій другий поєдинок у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2016. Матч відбудеться об 21:45. Пряма трансляція на каналах «Україна» та «Футбол 1».
Нагадаємо, перший матч Україна програла – вдома підопічні Михайла Фоменка поступилися збірній Словаччини із рахунком 0:1.

Білорусь (орієнтовний склад): Черник - Шитов, Філіпенко, Поляков, Веретило - Кисляк, Сиваков - Калачов, Кривець, Балановіч - Драгун

Україна (орієнтовний склад): Пятов - Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Ротань - Ярмоленко, Едмар, Коноплянка - Зозуля

Передматчеві слова:

Михайло Фоменко, наставник збірної України

«Перш за все потрібно сказати, що і збірна України, і збірна Білорусі поставили перед собою завдання вийти на Євро-2016. У складі нашого суперника багато футболістів виступають у чемпіонаті Росії - далеко не останній першості Європи. Білорусь грає в комбінаційний футбол, тому нас чекає непростий матч, і хлопці це розуміють».

Георгій Кондратьєв, наставник збірної Білорусі

«На мою думку, Україна залишається явним фаворитом в суперництві за друге місце. Перше ж, думаю, беззастережно належить Іспанії. Якщо бути об'єктивним, жовто-сині і за рейтингом, і за складом значно перевершують в групі всі команди, крім піренейців».

Прогноз OGO.ua – 0:1





На правах реклами