Ми у Facebook
10.10.2014, 11:10

Футбол. Україна важко перемогла Білорусь [+Відео]

Підопічні Фоменка здобули тяжку виїзну перемогу над збірною Білорусії із рахунком 2:0.
Українці відразу зі свистком арбітра взяли м'яч під свій контроль. З часом стало зрозуміло, що білоруси грають від оборони. Нам явно не вистачало гострих дій на чужій половині поля. Більшість атак не мали свого логічного закінчення.

Гарний шанс змарнував Роман Зозуля, який не зумів переправити м'яч у порожній кут воріт після подачі Коноплянки з кутового. На жаль, це все, на що спромоглися українці. Білоруси в кінці першого тайму мали забивати, але удар головою Філіпенка під поперечину взяв Пятов.

Футбол. Україна важко перемогла Білорусь [+Відео]


У другій половині матчу виникали міні-моменти у обох команд, але забили наші сусіди самі собі. На 82-й хвилині Будковський після сильної подачі Коноплянки не зміг пробити по воротах, зате коліном пробив Мартинович… по власним воротам. Гол!

Футбол. Сьогодні збірна України зіграє із Білоруссю


На останній хвилині матчу суперник України пішов в масову атаку і у відповідь отримав контратаку - Коноплянка вивів Ярмоленка один на один, а той відпасував Сидорчуку – удар по порожнім воротам, гол!



Білорусь - Україна 0:2

Голи: Мартинович, 82 (у свої ворота), Сидорчук, 90+3

Білорусь: Жевнов, Мартинович (Савицький, 87), Поляков, Верховцов, Філіпенко, Драгун, Стасевич (Кисляк, 46), Гордійчук (Корніленко, 79), Кривець, Балановіч, Калачов

Україна: Пятов, Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук, Степаненко, Ротань (Сидорчук, 64), Едмар (Будковський, 80), Ярмоленко, Зозуля (Тимощук, 90 +1), Коноплянка

Попередження: Кучер





На правах реклами