Ми у Facebook
11.10.2014, 14:00

Батальйон "Горинь" до зими готовий

Особовий склад Рівненського батальйону територіальної оборони «Горинь», що залучений до виконання завдань в районі проведення антитерористичної операції на сході України, забезпечений усім необхідним майном на осінньо-зимовий період.
Зокрема, під час підготовки до холодної пори року військова частина отримувала як централізовано обмундирування від Міністерства оборони, так і майно від волонтерів та меценатів Рівненщини. Усе, що надходить до батальйону «Горинь», обліковується і видається бійцям відповідно до потреб.

За словами командира частини Олександра Цися, його підлеглі отримали на зимовий період черевики з високим берцем, білизну військового зразка та термобілизну, балаклавами і зимовими куртками. Також, є спальники, карімати, рукавиці утеплені, шкарпетки.

Де у Рівному збирають теплі речі для військових

«Забезепеченість людей – це для командування батальйону станом на сьогодні пріоритет номер один. Ми проводимо опитування серед особового складу на предмет що у кого не вистачає, кому потрібно видати додаткове майно. Такого, що бійці «Горині» були чимось не забезпечені, не має. Я як командир особисто це перевіряю і відповідаю за своїх людей. Адже добре знаю, що чим краще забезпечений військовослужбовець, тим сумлінніше він виконує свої обов’язки», - впевнений полковник Олександр Цись.

Чергова партія теплих речей поїхала до бійців "Горині" на Схід

Разом з тим, командування частини вже подало заявку на додаткове забезпечення рукавицями, польовими куртками тощо. Очікується, що майно надійде вже наступного тижня. Також, значну допомогу батальйону «Горинь» надають волонтери.

Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)





На правах реклами